Kermis in Latem – Cultuurcafé met Nic Balthazar 27/08/2017

De vele gezichten van Nic Balthazar !

Nic Balthazar werd geboren in 1964 als zoon van de gewezen Oost-Vlaamse gouverneur Herman Balthazar. Hij genoot zijn middelbare school aan het Koninklijk Atheneum Voskenslaan in Gent, zijn geboortestad. Later studeerde hij Germaanse talen aan de universiteit van Gent, met als specialisatie Nederlands en Zweeds.

Ons 26ste cultuurcafé ontvangt cultureel duizendpoot Nic Balthazar gevolgd door Sing for the Climate (Latem Zingt) om 11u30.
Hij brengt twee gasten mee: Sabine De Vos en een vluchteling uit Afghanistan die hij leerde kennen tijdens “Neeland” (de naam verwijst naar ons eigen land en niet naar Ne(der)lands), een reportage die hij draaide op CANVAS (zie ook het boek dat verscheen).

Moderator is Lisbeth Imbo, ooit collega van Nic en Sabine bij VRT en nu in een panelgesprek over maatschappij, vriendschap, onze westerse waarden – “I was a normal person” en “Like any other human” op canvas – zie https://youtu.be/FsCk0dRNUhU

Op zondag 27 augustus 2017 vanaf 10u30 in de tent op het dorp van Latem Kermis gaat hij in gesprek met vaste Cultuurcafé moderator Lisbeth Imbo over leven en werk, en brengt hij één of twee gasten mee die wat meer vertellen over hun samenwerking met hem en hun rol in zijn leven. Inkom is 5 euro (drankje nadien inbegrepen). Betalen kan aan de ingang.

Inschrijven kan via Cultuurcafé Nic Balthazar

Beste groeten, Bart Vandesompele

Voorzitter Cultuurraad Latem-Deurle

Lindenpark 12 – 9831 Deurle

Mobiel +32 485 200 201

www.cultuurraadlatem.be