Lezing Gaston Martens

 

Het gemeentebestuur en de vereniging ‘Erfgoed Deurle’ nodigen u graag uit
naar de lezing en documentaire over Gaston Martens,
meer info via  uitnodiging lezing Gaston Martens

Deze gaat door op 26/04 om 20u. in Centrum De Vierschaar in Deurle.

Het aantal plaatsen is beperkt, dus vooraf inschrijven is noodzakelijk via
gemeente@sint-martens-latem.be of 09 282 17 00.

Van harte welkom!

 
Op 10 mei om 19u organiseren de gemeentebesturen van Sint-Martens-Latem en Zulte en de vereniging Erfgoed Deurle een bloemenhulde aan het graf van Gaston Martens. Die dag zal het exact 50 jaar geleden zijn dat deze toneelschrijver overleden is. Deze bloemenhulde zal voorafgegaan worden door een huldemoment in de pastorietuin te Deurle en gevolgd worden door de opening van een tijdelijke tentoonstelling en een receptie.