CultuurCafé: “Richard Minne: kort en goed” – 13/09/2015

Schrijver Richard Minne staat dit jaar – vijftig jaar na zijn overlijden in 1965 – opnieuw in de belangstelling. Eerder dit jaar waren er al activiteiten in onze gemeente rond Richard Minne in samenwerking met de Universiteit Gent.

De Cultuurraad Latem/Deurle stelt u, samen met het Gemeentebestuur, de Latemse Kunstkring en Den Laethemschen Vriendenkring, de theatermonoloog ‘Richard Minne: Kort en Goed’ voor.

De monoloog is geschreven door Carlos Alleene, literair criticus en mediajournalist. De regie is in handen van Werther Van der Sarren, die in het collectieve geheugen gegrift staat als de ‘champetter’ uit de succesvolle serie ‘De Paradijsvogels’. Als acteur koos Werther Van der Sarren voor de ervaren Jan François.
De Cultuurraad nodigt u en uw vrienden en kennissen uit op de première van 13/9/2015 om 10u30.
Na 13/09 zijn er nog voorstellingen voor wie op zondag niet kan aanwezig zijn.
Meer informatie ivm de data en verkoop van de kaarten, vindt u via RichardMinne-kortengoed