Latem Kerstdorp 2018

Op 15 en 16 december 2018 organiseren we de 16de editie van het warmste Kerstdorp van Vlaanderen. Ook dit jaar bieden we een uitgebreide shuttledienst aan. U parkeert zich best aan een van volgende opstapplaatsten: de sporthal, de bibliotheek, de Vierschaar, de Oase, Sint-Jozef of aan de parking van Kovag (Kortrijksesteenweg 157). De shuttles rijden voortdurend heen en weer tussen het dorp en deze opstapplaatsen. Op zaterdag 15 december 2018 van 16 uur tot 23 uur (laatste shuttle van het kerstdorp naar de opstapplaatsen) en op zondag 16 december 2018 van 13 uur tot 21 uur (laatste shuttle van het dorp naar de opstapplaatsen). Komt u toch liever met eigen vervoer, kom dan te voet of met de fiets, achter het gemeentehuis is een verlichte fietsenparking aanwezig. De weide van de brouwerij wordt dit jaar de plaats waar we dankzij de Lions de warmste kerstboom van Vlaanderen kunnen plaatsen. Een 10 meter hoge kerstboom! Kom dat zien!

INFO en programma

www.kerstdorp-latem.be